ABOUT SOULSCAPE

Karin Jonsson grundade soulscape 2018 med en dröm om att få fortsätta dela sin visdom med en större del av världen och lära fler själar att hitta sin sanning, inre ljus och andliga gåvor. Sedan barn har Karin varit medial och haft kontakt med andevärlden och alltid vetat att hon sitter med en otrolig gåva.


I dag jobbar hon varje dag med att vägleda själar att följa sin inre sanning och landa i den kraftfullaste delen av en själv.
Med hjälp av andevärlden, hennes inre visdom och mediala gåvor vägleder hon och hjälper dig att hitta den delen du saknar. Karin grundade soulscape för de själarna som saknar den delen hon behövde, verktygen att hitta din sanning och vägledning i hur du vågar leva ditt fulla potential. 

 

Karin har under flera år hjälpt människor inom fysisk, mental och andlig utveckling och tror på att alla delar är minst lika viktiga för att finna inre frid och balans.
I 20 års åldern kom de riktiga spirituella uppvaknandet som skakade om hela hennes liv och idag är hon evigt tacksam för det.

Det blev en enorm resa som vände hela livet upp och ner men en välbehövlig resa för att idag kunna leva ut sin sanning och visa världen att ingen är ensam och vi är alla ljusbärare, det är mörkret vi ska omfamna det är där vi hittar svaren.
Hon fortsätter med sin inre resa varje dag inom mediumskap och transmediumskap för att fortsätta följa sitt kall och ge ut mer av hennes gåvor till vår värld.
I hennes meditationer jobbar hon aktivt med änglar och guider för att hjälpa varje enskild själ att våga leva ut sin sanning och våga vara mer i kontakt med sitt högre jag.
Vi har alla en inre röst som bara väntar på att få komma fram och en själ som sitter på så otroligt mycket visdom som vi alla har tillgång till. Längtar du efter den kraftfulla delen av dig själv?

Soulscape står för att du ska våga spendera mer tid med ditt kraftfullaste jag och hitta ditt kall i livet.
Våga släppa rädslorna och möt den rösten som väntar på att du ska höra den.
Låt Karin visa dig vägen och kliv in i din kraft!

Home is where your soul is.