ABOUT SOULSCAPE

Karin Jonsson grundade soulscape 2018 med en dröm om att få fortsätta dela sitt ljus med en större del av världen och lära fler själar att hitta sitt inre ljus och andliga gåvor. Sedan barn har Karin varit medial och haft kontakt med andevärlden och alltid vetat att hon sitter med en otrolig gåva.


I dag jobbar hon varje dag med att vägleda vår värld mot en ljusare plats att bo på och med hjälp av andevärlden. Karin grundade soulscape genom hennes egna erfarenheter för att hjälpa fler människor att hitta tillbaka till sitt inre ljus och sin inre kraft.

Karin har under flera år hjälpt människor inom fysisk, mental och andlig utveckling och tror på att alla delar är lika viktiga för att finna inre frid och balans.
I 20 års åldern kom de riktiga spirituella uppvaknandet som skakade om hela hennes liv och idag är hon evigt tacksam för det.

Det blev en enorm resa som vände hela livet upp och ner men en välbehövlig resa för att idag kunna leva ut sin sanning och visa världen att ingen är ensam och vi är alla ljusbärare.
Hon fortsätter med sin inre resa varje dag inom mediumskap och transmediumskap för att fortsätta följa sitt kall och ge ut mer av hennes gåvor till vår värld.
I hennes meditationer jobbar hon aktivt med hennes änglar och guider för att hjälpa varje enskild själ att våga leva ut sin sanning och våga vara mer i kontakt med sitt högre jag.
Vi har alla en inre röst som bara väntar på att få komma fram och en själ som sitter på så otroligt mycket visdom som vi alla har tillgång till.

Soulscape står för att du ska våga spendera mer tid med ditt riktiga jag och hitta ditt kall i livet. Våga släppa egot och möt den rösten som väntar på att du ska höra den.
Låt Karin visa dig vägen och kliv in i ljuset.

Home is where your soul is.